Profil

Ejersbo Isolering har til huse i Randers og er et af de få firmaer der er 100% specialiseret i isolering og har dette som eneste arbejdsområde.

Ejersbo Isolering er et såkaldt autoriseret Rockwool indblæsningsfirma. Det betyder dels at vi har gennemgået en række ekstraordinære kurser og udmærkelser, men endnu vigtigere er det for dig som kunde, at vores arbejde stikprøve kontrolleres af Rockwools specialister, for at sikre at en Rockcertificering altid vil være en garanti for top-professionelt arbejde af højeste kvalitet.

Ejersbo Isolering er egentlig en konsekvens af lysten til at specialisere sig på det område hvor man er allerbedst og det som man rent fagligt sætter den allerstørste ære i.
Tidligere stod indehaver og daglig leder Kasper Ejersbo, således i spidsen for en tømrer og byggevirksomhed, men arbejdet med isolering og de udfordringer der er forbundet med dette har draget interessen i en sådan grad at det altså nu udelukkende drejer sig om isoleringsarbejdet.

Ejersbo Isolering løser opgaver fra det mindste lille loft, til nybyg af parcelhuse, industribygninger osv. Ingen opgaver er for små, og ingen er fors tore.

Vores højtydende indblæsningsudstyr er fast monteret på to fuldvoksne lastbiler, hvilket giver os et optimalt arbejdsflow, uanset hvor langt vi skal væk. Vi dækker dagligt hele Jylland og Fyn, med enkelte større opgaver på Sjælland fra tid til anden. Den store transport kapacitet sikrer iøvrigt dig den en konkurrencedygtig pris på det absolut bedste produkt, ved at vi kan optimere vores arbejdsgange og ikke har en masse spildtid på landevejen.

Hos Ejersbo Isolering sætter vi en ære i det gode håndværk, ligesom at vi ved hvor vigtigt det er at arbejdet er veludført, hvis investeringen skal forrente sig optimalt. Derfor er det også en selvfølge for os at vi er tilmeldt Indblæsernes garantifond. Du er med andre ord sikret af både garantifonden og Rockwools Autorisation når du benytter dig af Ejersbo Isolering.

Kontakt os

Ejersbo Isolering A/S

Tlf.: 71 99 10 99

info@ejersboisolering.dkGratis IsoleringstjekAccepter cookies